Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van Adem & Live muziek 12 sept.

september 12| 13:30-17:00

€75.00
Het Gasthuis Schijndel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wat raakt jou?

Ons lichaam liegt nooit! Het lichaam heeft alle antwoorden in zich. Helaas zitten we vaak in ons hoofd en verliezen we het contact met ons lijf. Met je eigen ademhaling heb je een krachtige tool in huis om je te verbinden met jezelf en met anderen. Hoe je dat doet weet Wies van Beek, ademcoach, als geen ander.

Wil jij meer rust, meer energie, helderheid, meer lichaamsbewustzijn en balans?

Wies van Beek, Ivo van Dijk, soundhealer en professioneel muzikant, bundelen hun passie: We gaan ademen en muziek vlechten tot een geheel. Tijdens deze ademworkshop zal Ivo van Dijk de ademreis muzikaal ondersteunen. Akoestische instrumenten als handpan, sjamaandrums, klankschalen en zang worden gecombineerd met electronische soundscapes, verschillende frequency golven en binaural beats.

Een gouden combinatie

De combinatie van de ademtechnieken waar Wies je doorheen zal leiden en de intuitive gecreëerde muziek ven zang van Ivo en Sophie  van Universal Sound Shifts zetten processen in gang, en maken ruimte voor je om even stil te staan in het hier en nu. De workshop laat je ontspannen, diepzielduiken, en in balans brengen. Het geeft een boost aan je vitaliteit en levensgeluk.

Gegevens

Datum:
september 12
Tijd:
13:30-17:00
Kosten:
€75.00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Organisator

UniversalSoundShifts
Telefoon:
0621890492
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Gasthuis” in Schijndel
Lidwinahof 70
Schijndel, Noord Brabant 5481 HL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 549 5051
Bekijk de site van Locatie