Implementeer eenvoudige nieuwe gewoonte in je leven die oude niet-helpende patronen doorbreekt

In 6 weken tijd ontdek jij drie verschillende levensthema’s en tal van ademhalingstechnieken

Herken je dit?

 • Heb je moeite om in het hier en nu te blijven en zou je ” het is wat het is” willen omarmen.
 • Ben je vaak druk in je hoofd en zou je graag ” stil willen staan”
 • Ervaar je spanning, stress en onzekerheid en zou je willen leren hoe je los kan laten
 • Ben je vaak bezig een ander gelukkig te maken maar zou je graag meer vanuit jezelf leven?

Of dit?

 • Ervaar jij een overlaad aan taken op je werk en zou je hier beter mee om willen gaan?
 • Vecht je met jezelf om meer rust te vinden maar lukt dit vaak niet?

 • Voel jij je soms angstig en zou je willen ervaren hoe je je rust weer kan vinden?

 • Trek jij je aan wat anderen van je vinden en zou je jezelf meer op nummer 1 willen zetten?

 • Kan jij jezelf moeilijk focussen en wil je leren hoe de ademhaling daarbij kan helpen.
Wies van Beek Breathcompany

Ademen is heel gewoon en doen we de hele dag maar ben jij je bewust van je ademhaling?

Vaak zijn we ons niet bewust van onze ademhaling en ook niet van ons lichaam. Er kunnen wonderen gebeuren wanneer je meer lichaamsbewust wordt. Jij kan met je adem invloed uitoefenen op je te drukke gedachtenstroom, op je gestresste lichaam en op je gekwetste hart. 

Heb jij het gevoel dat er iets moet veranderen in je leven? Wil jij je weer vrij voelen en rust ervaren? Ben je naarstig op zoek naar focus en meer energie? Ben jij wel of niet in balans? Lees dan verder

Ik ben Wies

Mijn passie is om mensen gelukkiger en vitaler te maken. Dat je je onbewuste ademhaling bewust maakt en ervaart wat dit voor je kan betekenen. Voor mij is deze ervaring van groot belang geweest. Ik heb alles losgelaten om deze missie te mogen leven.

Het leven is niet vanzelfsprekend en juist daarom ben ik naast al mijn live activiteiten ook ONLINE actief geworden. Op deze manier kan ik nog meer mensen bereiken en verder helpen. Dit online programma is daar het resultaat van en was nooit werkelijkheid geworden als ik niet de afgelopen drie jaar LIVE met heel veel mooie mensen heb mogen werken. Dit gebeurde in de openlucht onder een stralende zon tussen de bomen, op hele mooie authentieke locaties en in bedrijven. 

” The trick to life is to just keep breathing ”  – Johnny Lung

Ben jij geïnteresseerd om dit te bereiken?

 • Zou je een bewust en gezond adempatroon willen ontwikkelen, maar val je steeds weer terug in oude niet helpende patronen?

Je gaat meer contact maken met je ademhaling dus met jezelf

 • Zou je graag je emoties willen verwerken die je in de weg staan om te groeien?

Je lichaam heeft invloed op je adem en je adem op je lichaam.

 • Zou je willen leren hoe je stress in hoofd, hart en lichaam kan verminderen??

Je gaat via verschillende ademhalingstechnieken leren om dit weer in balans te brengen.

 • Het resultaat na deze training?

Je gaat via de ademhaling de beste versie van jezelf worden

 

Op adem komen
online sessie 01

Wat krijg je in dit online programma?

Sessie 1: Geef lucht aan je lijf

Via de adem ga je je meer bewust worden van je lichaam zodat jij beter kan leren ontspannen en meer kan krijgen.

online sessie 01

Sessie 2: Van balanceren naar balans

Ken je het gevoel alsof het lijkt dat je de hele dag op een been staat omdat je niet in balans bent? Je bent onstabiel en staat niet in je kracht. Deze sessie ga je leren focussen en energie krijgen zodat jij je meer in gaat voelen.

online sessie 01

Sessie 3: Leef je levenslucht

Leef jij de beste versie van jezelf? We gaan deze sessie echt contact maken met onszelf zodat je kan ervaren of je op je goed levenspad zit. Dit is een erg interessante reis.

Q&A

Tijdens de online training krijg je 1 x een LIVE Q&A van 30 minuten via ZOOM. Je kan hier al je vragen stellen en we sluiten af met een rustgevende ademmeditatie. Ik raad je aan om een afspraak te maken aan het einde van de tweede periode. Stuur een mail naar info@breathcompany.nl

Schrijf voor die tijd al je vragen en ervaringen op in je schrift. Dit kan je helpen om overal antwoord op te krijgen.

Voor wie is dit programma?

Je hoeft geen ervaring te hebben met ademsessies maar het is wel belangrijk om nieuwsgierig te zijn naar wat jouw ademhaling voor jou kan betekenen. Op de homepage vind je 3 gratis ademtechnieken die je kan downloaden. Het is fijn om deze eerst te doen voordat je aan de online training ” Op adem komen” begint.

Graag laat ik deelnemers vertellen over hun ervaringen

” Ik was aan het genieten, ik voelde me stromen en was verbonden aan mijn hogere zelf. Ademhalen ansich met jou is een openbaring. Het is echt heel mooi. Ik dacht dat ik zelf al zoveel kon maar de ademhaling zoveel extra verdiept. Dat is zoo gaaf. “

Kitty

Deelnemer online ademtraining " Op adem komen"

” Ik vond het heftig net als toen ik LIVE bij je heb geademd. Er werden emoties geraakt. Ik vond het heel fijn. Ik vond het wel heel veilig om het online te doen. “

Dijoup

Deelnemer online ademtraining "Op adem komen"

” Ik heb veel ballast op kunnen ruimen. Ik ervaar meer ruimte in mijn lichaam en daardoor ook in mijn leven. Ik ben rustiger. Heel fijn al die tools die ik heb gekregen. Ik heb alles goed kunnen volgen, goede begeleiding en je rustige begeleidende stem was heel prettig en ondersteunend.”

Esther

Deelnemer online ademtraining "Op adem komen"

” Ik vond het heel heftig, de verbonden ademhaling. Ik ben af en toe anders gaan ademen zodat ik rustiger werd. Dit deed ik omdat ik niet ergens in wil schieten. Ik voelde heel veel emoties. Ik heb 1 x eerder LIVE bij je geademd en toen ervaarde ik dat ook. Wanneer je in een groep ademt voel je de healing van de groep en de aanraking van de assistent.  Het is fijn om te horen dat ik je altijd kan bellen. Dit geeft een veilig en fijn gevoel. “

Sanneke

Deelnemer online ademtraining "Op adem komen"

Wanneer start dit 6 weken programma?

Dit programma start op elk moment en loopt 6 weken lang. Je doet kennis op, leert vaardigheden en doorbreekt patronen waar je een leven lang plezier van hebt.

Hoe lang heb ik toegang?

Het programma duurt 6 weken. Mocht je vertraging oplopen, je hebt in totaal 10 weken de tijd om het programma te voltooien.

Wat als ik niet gelukkig ben met dit programma?

Ik zou het erg vervelend voor je vinden wanneer dit programma je niet geeft wat je nodig hebt! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met mij op in de eerste 7 dagen en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met i-Deal, Bancontact, PayPall (op termijn met Credit Card) betalen. Bij het uitchecken krijg je een optie om te kiezen en kun je online betalen zoals op elke andere website.

100% Geld terug garantie

Wanneer in de eerste 7 dagen na aanschaf blijkt dat het complete online programma onverhoopt toch niet bij je blijkt aan te sluiten gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we wel aan je verwachtingen kunnen voldoen. Blijkt dat niet te voldoende dan storten wij het volledige aankoopbedrag terug.