Op adem komen

Heb je soms het gevoel dat alleen je hoofd actief is en dat je je lichaam niet meer voelt? Dat het niet meer stroomt?

Wil je leren hoe je je adem op een bewuste manier gebruikt? Ik nodig je van harte uit om deel te nemen.

Op adem komen

Ademen doen we de hele dag maar ben jij je bewust van je ademhaling?

Vaak zijn we ons niet bewust van onze ademhaling en ook niet van ons lichaam. Er kunnen wonderen gebeuren wanneer je meer lichaamsbewust wordt. JIJ kan met je adem invloed uitoefenen op je te drukke gedachtenstroom, op je gestresste lichaam en op je gekwetste hart. 

Heb jij het gevoel dat er iets moet veranderen in je leven? Wil jij je weer vrij voelen en rust ervaren? Ben je naarstig op zoek naar focus en meer energie? Ben jij wel of niet in balans? 

In dit online programma help ik jou OP ADEM KOMEN en laat ik je ervaren dat je weer op het goede pad aan het komen bent. Je zal tevredenheid en rust gaan ervaren zowel lichamelijk en in je gevoelsleven. In 6 weken begeleid ik je met hulp van de adem terug in een balans tussen lichaam en geest.

Wat leer je tijdens dit programma?

  • Je gaat meer contact maken met je ademhaling dus met jezelf
  • Je leert voelen hoe je ademhaling op je lichaam reageert en hoe je lichaam op je ademhaling reageert
  • Je gaat verschillende ademtechnieken ervaren die  hoofd, hart en lichaam weer in balans brengen
  • Je gaat via de adem de beste versie van jezelf worden

” The trick to life is to just keep breathing ”  – Johnny Lung

Ik ben Wies

Ik ben altijd bezig om mensen gelukkiger en vitaler te maken. Dat je je onbewuste ademhaling bewust maakt en ervaart wat dit voor je kan betekenen. Voor mij is deze ervaring van grote belang geweest. Ik heb alles losgelaten om deze missie te mogen leven.

Het leven is niet vanzelfsprekend en juist daarom ben ik naast al mijn live activiteiten ook ONLINE actief geworden. Op deze manier kan ik nog meer mensen bereiken en verder helpen. Dit online programma is daar het resultaat van en was nooit werkelijkheid geworden als ik niet de afgelopen drie jaar LIVE met heel veel mooie mensen heb mogen werken. Dit gebeurde in de openlucht onder een stralende zon tussen de bomen, op hele mooie authentieke locaties en in bedrijven. 

Wies van Beek - Breathcompany
Op adem komen

Wat krijg je in dit online programma?

Sessie 1: Geef lucht aan je lijf

Via de adem ga je je meer bewust worden van je lichaam zodat jij beter kan leren ontspannen en meer kan krijgen.

Sessie 2: Van balanceren naar balans

Ken je het gevoel alsof het lijkt dat je de hele dag op een been staat omdat je niet in balans bent? Je bent onstabiel en staat niet in je kracht. Deze sessie ga je leren focussen en energie krijgen zodat jij je meer in gaat voelen.

Sessie 3: Leef je levenslucht

Leef jij de beste versie van jezelf? We gaan deze sessie echt contact maken met onszelf zodat je kan ervaren of je op je goed levenspad zit. Dit is een erg interessante reis.

Q&A

Je krijgt een uur lang de gelegenheid om al je vragen te stellen die in je opgekomen zijn de afgelopen weken. Je hebt je vragen natuurlijk genoteerd in je persoonlijke schrift, waarin ook je ervaringen staan van de afgelopen weken. We sluiten dit programma af met een heerlijke ontspannende ademhalingstechniek oefening.

Voor wie is dit programma?

Het is belangrijk dat je enige ervaring hebt met “ de adem”. Je hebt b.v eerder een ademsessie gevolgd, yoga of meditatie beoefend. Een boek gelezen over ademen. Het is belangrijk dat je nieuwsgierig bent.Nieuwsgierig naar je eigen lichaam, hoe reageert mijn lichaam op mijn adem en hoe reageert mijn adem op situaties. Wat kan je adem voor je kan betekenen? Wanneer je nog geen ervaring hebt kan je gratis ademsessies volgen in mijn prive FB groep: BREATHCOMPANY

Graag laat ik deelnemers vertellen over hun ervaringen

” Ik was aan het genieten, ik voelde me stromen en was verbonden aan mijn hogere zelf. Ademhalen ansich met jou is een openbaring. Het is echt heel mooi. Ik dacht dat ik zelf al zoveel kon maar de ademhaling zoveel extra verdiept. Dat is zoo gaaf. “

Kitty

Deelnemer Online Ademsessie

” Ik vond het heftig net als toen ik LIVE bij je heb geademd. Er werden emoties geraakt. Ik vond het heel fijn. Ik vond het wel heel veilig om het online te doen. “

Dijoup

Deelnemer Online Ademsessie

” Ik heb veel ballast op kunnen ruimen. Ik ervaar meer ruimte in mijn lichaam en daardoor ook in mijn leven. Ik ben rustiger. Heel fijn al die tools die ik heb gekregen. Ik heb alles goed kunnen volgen, goede begeleiding en je rustige begeleidende stem was heel prettig en ondersteunend.”

Annet

Deelnemer Online Ademsessie

” Ik vond het heel heftig, de verbonden ademhaling. Ik ben af en toe anders gaan ademen zodat ik rustiger werd. Dit deed ik omdat ik niet ergens in wil schieten. Ik voelde heel veel emoties. Ik heb 1 x eerder LIVE bij je geademd en toen ervaarde ik dat ook. Wanneer je in een groep ademt voel je de healing van de groep en de aanraking van de assistent.  Het is fijn om te horen dat ik je altijd kan bellen. Dit geeft een veilig en fijn gevoel. “

Sanneke

Deelnemer Online Ademsessie

Wanneer start dit 6 weken programma?

Dit programma start op elk moment en loopt 6 weken lang. Je doet kennis op, leert vaardigheden en doorbreekt patronen waar je een leven lang plezier van hebt.

Hoe lang heb ik toegang?

Het programma duurt 6 weken. Mocht je vertraging oplopen, je hebt in totaal 10 weken de tijd om het programma te voltooien.

Wat als ik niet gelukkig ben met dit programma?

Ik zou het erg vervelend voor je vinden wanneer dit programma je niet geeft wat je nodig hebt! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan contact met mij op in de eerste 7 dagen en ik zal je een volledige terugbetaling geven.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt met i-Deal, Bancontact, PayPall (op termijn met Credit Card) betalen. Bij het uitchecken krijg je een optie om te kiezen en kun je online betalen zoals op elke andere website.

100% Geld terug garantie

Wanneer in de eerste 7 dagen na aanschaf blijkt dat het complete online programma onverhoopt toch niet bij je blijkt aan te sluiten gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we wel aan je verwachtingen kunnen voldoen. Blijkt dat niet te voldoende dan storten wij het volledige aankoopbedrag terug.