Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Breathwork in Concert 13 febr. 2022

februari 13| 13:30-17:00

€79
Sterregaard Hedel

Adem, ritme, muziek, trilling…

Pak je focus door met je adem te werken onder de deskundige begeleiding van Wies van Beek (Breathcompany): Meer rust, meer energie, helderheid, meer lichaamsbewustzijn en balans….

Ivo en Sophie (UniversalSoundShifts) nemen je mee op een muzikale reis; een klankconcert en soundhealing. Instrumenten als viool, handpan, piano, zang en meer passeren het sonische landschap wat de professionele musici voor je schilderen.

Ontspan en geniet: met je eigen ademhaling heb je een krachtige tool in huis om je te verbinden met jezelf en met anderen. De combinatie van de ademtechnieken waar Wies je doorheen leidt en de intuitive gecreëerde muziek van Ivo en Sophie zetten processen in gang en maken ruimte voor je om even stil te staan in het hier en nu. Dit adem concert laat je ontspannen, liggen, bewegen, dansen…

=================
DATUM: Zondag 13 febr 2022
INLOOP: 13.30
AANVANG: 14.00
EINDE: 17.00
KOSTEN: EUR 79,00 p/p incl. BTW.

=================

WIES VAN BEEK
www.breathcompany.nl
Recensie van deelnemer Ademworkshop:
” Een ademsessie bij Wies is heel interessant, leerzaam en praktisch. Wies heeft een heel uitnodigende manier van informatie uitbrengen. De sfeer was fijn en persoonlijk. De oefeningen die we kregen maakte echt energie bij mij los. Ik ga er na deze sessie echt iets mee doen.”

www.universalsoundshifts.com
Recensie van een deelnemer Soundhealing:
“De zangsessies hebben de boel flink aangewakkerd in mij. Onder een laag van blokkades, vond ik een deel van mij zelf waarvan ik nooit gedacht had dat het bestond… …Het is bijzonder om te ervaren hoe vaak heftig, maar liefdevol deze sessies zijn. Het heeft me geholpen eerlijk te kijken naar mezelf, maar ook met opruimen van negatieve ladingen, acceptatie, verwerking, heling en nieuwe gewaarwordingen te ervaren. Thanks Ivo en Sophie”

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
13:30-17:00
Kosten:
€79
Evenement Categorie:

Locatie

de Sterregaard
Middelingenseweg 51
Hedel, 5321JH
+ Google Maps