Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Breathwork in Concert 12 dec. 2021

december 12| 14:00-17:00

€79,00
Sterregaard Hedel

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Breathwork in Concert 12 dec.
79,00
6 beschikbaar

Adem, ritme, muziek, trilling…

Geheel in sfeer met vuurkorven en een drankje gaan we 2021 uitademen.
Op deze speciale middag brengen we jullie een adem concert in de Sterregaarde te Hedel. De magische combinatie van live-muziek en de kracht van ademen maken dat je in deze periode, het einde van 2021, ruimte kan maken voor je zelf, je wensen en intenties voor 2022!

Pak je focus door met je adem te werken onder de deskundige begeleiding van Wies van Beek (Breathcompany): Meer rust, meer energie, helderheid, meer lichaamsbewustzijn en balans….

Ivo en Sophie (UniversalSoundShifts) nemen je mee op een muzikale reis; een klankconcert en soundhealing. Instrumenten als viool, handpan, piano, zang en meer passeren het sonische landschap wat de professionele musici voor je schilderen.

Laat je inspireren zodat je 2022 met een energieke en heldere geest in kan gaan! Ontspan en geniet: met je eigen ademhaling heb je een krachtige tool in huis om je te verbinden met jezelf en met anderen. De combinatie van de ademtechnieken waar Wies je doorheen leidt en de intuitive gecreëerde muziek van Ivo en Sophie zetten processen in gang en maken ruimte voor je om even stil te staan in het hier en nu. Dit adem concert laat je ontspannen, liggen, bewegen, dansen…

=================
DATUM: Zondag 12 December 2021
INLOOP: 13.30
AANVANG: 14.00
EINDE: 17.00
KOSTEN: EUR 79,- p/p

=================

WIES VAN BEEK
www.breathcompany.nl
Recensie van deelnemer Ademworkshop:
” Een ademsessie bij Wies is heel interessant, leerzaam en praktisch. Wies heeft een heel uitnodigende manier van informatie uitbrengen. De sfeer was fijn en persoonlijk. De oefeningen die we kregen maakte echt energie bij mij los. Ik ga er na deze sessie echt iets mee doen.”

www.universalsoundshifts.com
Recensie van een deelnemer Soundhealing:
“De zangsessies hebben de boel flink aangewakkerd in mij. Onder een laag van blokkades, vond ik een deel van mij zelf waarvan ik nooit gedacht had dat het bestond… …Het is bijzonder om te ervaren hoe vaak heftig, maar liefdevol deze sessies zijn. Het heeft me geholpen eerlijk te kijken naar mezelf, maar ook met opruimen van negatieve ladingen, acceptatie, verwerking, heling en nieuwe gewaarwordingen te ervaren. Thanks Ivo en Sophie”

Gegevens

Datum:
december 12
Tijd:
14:00-17:00
Kosten:
€79,00
Evenement Categorie:
www.breathcompany.nl/agenda

Organisator

UniversalSoundShifts
Telefoon:
0621890492
Bekijk de site van Organisator

Locatie

de Sterregaard
Middelingenseweg 51
Hedel, 5321JH
+ Google Maps