Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Puur Ademen/ 25 Febr. ochtend/ Schijndel

februari 25| 09:30-12:30

€59,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Je adem is heel intiem. Het zegt alles over hoe je je voelt op dat moment . Je adem kan niet liegen. Je adem beweegt mee met elke emotie in jou. Luister jij naar je adem, dus naar je lichaam. In je lichaam zitten de antwoorden op je levensvragen.

Wil jij een gezond en vitaal mens worden en blijven dan is het belangrijk om een gezond adempatroon te ontwikkelen. Er zijn vele  ademtechnieken en vele ademoefeningen. Ik ga je verschillende laten ervaren.Jij kan dan voelen wat het best bij je past. De verbonden ademhaling is een belangrijk onderdeel in de ademsessie, dit is proceswerk.   Dit laat jou zien en voelen wat er onbewust in je leeft. Zeer krachtig en zeer effectief.

Reactie deelnemer: Steeds vaker hoorde ik in mijn omgeving mooie ervaringen die mensen gehad hadden tijdens een ademsessie. Ik was nieuwsgierig geworden. Na mijn eerste ademsessie snapte ik wat ze bedoelde. Ik heb zoveel los kunnen laten en heb minder stress in mijn lichaam en ik ervaar meer energie. Ik zal regelmatig ademsessies blijven volgen!

Locatie: Keur 16 Schijndel

Tijd: 9.30 uur – 12.30 uur.

Groep max. 12 personen

Cadeautje: Normale prijs  € 79,00 omdat ik zoveel mogelijk mensen wil besmetten met de kracht van de adem € 59,00 incl. BTW

Belangrijk, je kan tot 8 dagen voor aanvang gratis afzeggen. Dagdeel kan niet ingehaald worden.

Gegevens

Datum:
februari 25
Tijd:
09:30-12:30
Kosten:
€59,00
Evenement Categorie:
Site:
www.breathcompany.nl/agenda

Locatie

Keur 16 Schijndel
Bekijk de site van Locatie