Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ademen en Intuïtieve muziek 13 juni

juni 13| 14:00-17:00

€75
Sint-Willibrorduskerk in Heeswijk

Wat raakt jou?

Ons lichaam liegt nooit! Het lichaam heeft alle antwoorden in zich. Helaas zitten we vaak in ons hoofd en verliezen we het contact met ons lijf. Met je eigen ademhaling heb je een krachtige tool in huis om je te verbinden met jezelf en met anderen. Hoe je dat doet weet Wies van Beek, ademcoach, als geen ander.

Wil jij meer rust, meer energie, helderheid, meer lichaamsbewustzijn en balans?

Wies van Beek, Ivo van Dijk, soundhealer en professioneel muzikant, bundelen hun passie: We gaan ademen en muziek vlechten tot een geheel. Tijdens deze ademworkshop zal Ivo van Dijk de ademreis muzikaal ondersteunen. Akoestische instrumenten als handpan, sjamaandrums, klankschalen en zang worden gecombineerd met electronische soundscapes, verschillende frequency golven en binaural beats.

Een gouden combinatie

De combinatie van de ademtechnieken waar Wies je doorheen zal leiden en de intuitive gecreëerde muziek ven zang van Ivo zetten processen in gang, en maken ruimte voor je om even stil te staan in het hier en nu. De workshop laat je ontspannen, diepzielduiken, en in balans brengen. Het geeft een boost aan je vitaliteit en levensgeluk.

Gegevens

Datum:
juni 13
Tijd:
14:00-17:00
Kosten:
€75
Evenement Categorie:

Organisatoren

Wies van Beek
Ivo Van Dijk

Locatie

Sint-Willibrorduskerk in Heeswijk-Dinther
Hoofdstraat 80
Heeswijk Dinther, Noord Brabant 5473 AX Nederland
+ Google Maps