Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Breathwork meets Female Fire Dance 11 juni 2022

juni 11| 10:00-17:00

€119,00
Adem-Female Fire Dance

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Breathwork meets Female Fire Dance

Breathcompany en Kristelight organiseren iets speciaal voor jou, prachtige vrouw.

De wilde vrouw, in iedere vrouw is ze. Soms krachtig aanwezig, soms haast onzichtbaar en vergeten. Deze dag is om je te helpen herinneren wie ze is, hoe je haar kan voeden, liefhebben en beleven. Deze dag staat in het teken om een blijvend vuur te leren stoken onder het creatieve leven wat de elixer is van jouw ultieme flow.

In welke fase je ook zit als vrouw. Of je nou net moeder bent, in de overgang zit of alles ertussen, voor en na. Allerlei redenen kunnen er zijn dat jij je misschien wat minder verbonden voelt met jouw vuur en stroming van de vrouwelijke kracht. Fases in je leven, onderdeel van de natuurlijke cycli, die ervoor zorgen dat je weer een laagje van jezelf mag afpellen. Als het wat minder stroomt kan dat schommelingen geven in:

  • energie
  • libido
  • begrenzing
  • gevoelens
  • intuïtie

Door middel van adem en dans kan je hierbij komen. Wij nodigen je uit om in te stappen, nieuwsgierig en bereid. Jouw juice aanwakkeren en laten stromen.

We openen met de adem, als directe spiegel van wat er in ons leeft. De adem stokt of stroomt, zo ook in het bekkengebied. Daarna gaan we op reis met female fire dance. Op een speelse manier tot je vrouwelijke kracht en sensualiteit komen en daar puur voor jezelf van mogen genieten. Hoe kun je je prachtige vrouwenlichaam gebruiken als krachtige tool voor jezelf? De ruimte nemen om alles wat in jou leeft in beweging te zetten. Terugkomen tot je heilige seksualiteit, waar je niks hoeft weg te geven. Ontspannen doorvoelen zodat het kan gaan stromen. Alle ruimte om te spelen en te (her)ontdekken in de bewegingen die zijn afgestemd op de vrouwelijke energie. Je wordt uitgenodigd om daar jouw flow in te vinden. Misschien buiten je comfort zone maar juist dan bereid durven zijn, is waar de magie zit. Tijdens de dag is er ruimte om te delen en te verbinden tijdens een heerlijk verzorgde lunch. Met aangewakkerd vuur in contact met je vrouwelijke kracht ga je ontspannen naar huis om daar verder in deze flow te kunnen ontdekken. Met jezelf, voor jezelf en in verbinding met de ander.

Datum: zaterdag 11 juni2022

Welkom: 9.45 uur

Start:  10.00 tot 17.00 uur

Locatie: De Sterregaard, Hedel

Gegevens

Datum:
juni 11
Tijd:
10:00-17:00
Kosten:
€119,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
www.breathcompany.nl/agenda

Organisator

Kristelight

Locatie

de Sterregaard
Middelingenseweg 51
Hedel, 5321JH
+ Google Maps