online sessie zoom
Wies van Beek Breathcompany

wies

Een online ademsessie volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving is een mooie ervaring

Het is zondagochtend. Buiten is de lucht heerlijk blauw en de eerste zonnestralen komen mijn kamer binnen. Vandaag ga ik een ademsessie geven, online wel te verstaan. Ik heb er enorm zin in en ben heel benieuwd hoe de deelnemers deze online sessie gaan ervaren. De afgelopen weken wisten een aantal mensen mij te vertellen dat het niet zou gaan lukken. Dat een online ademsessie nooit zo effectief kon zijn als tijdens de live sessies. Maar is dat zo? Dat zou ik door te doen gaan ervaren. Na 90 minuten en een kleine uitloop waren dit de ervaringen van enkele deelnemers.

Ademen met jou is een openbaring

“ Ik was aan het genieten, ik voelde me stromen en was verbonden aan mijn hogere zelf. Ademhalen ansich met jou is een openbaring. Het is echt heel mooi. Ik dacht dat ik zelf al zoveel kon maar de ademhaling zoveel extra verdiept. Dat is zoo gaaf. “

Ik voelde dat ik dit durfde

“ Ik wist niet hoelang de verbonden ademhaling zou gaan duren en daardoor raakte ik op een gegeven moment in paniek. Tot ik op een gegeven moment tot de conclusie kwam dat ik altijd terug kan naar mijn eigen ademhaling. Dit had jij op voorhand gezegd. Je zei op een gegeven moment “ Durf je dit toe te laten” en toen voelde ik dat ik dit durfde. ”

Ik voelde dat het veel met me deed

“ Ik vond de eenvoudige ademtechnieken heel fijn. Verbonden ademen vond ik niet niet fijn. Ik voelde wel dat het veel met me deed. Ik had een brok in mijn maag dus ik voelde dat het iets met me deed en misschien moet ik het vaker doen? “

Ik vond het veilig om het online te doen

“ Ik vond het heftig net als toen ik LIVE bij je hebt geademd. Er werden emoties geraakt. Ik vond het heel fijn. Ik vond het wel heel veilig om het online te doen. “

Dit geeft mij een fijn gevoel

“ Ik vond het heel heftig, de verbonden ademhaling. Ik ben af en toe anders gaan ademen zodat ik rustiger werd. Dit deed ik omdat ik niet ergens in wil schieten. Ik voelde heel veel emoties. Ik heb 1 x eerder LIVE bij je geademd en toen ervaarde ik dat ook. Wanneer je in een groep ademt voel je de healing van de groep en de aanraking van de assistent. Het is slim om misschien met 5 minuten te beginnen. Het is fijn om te horen dat ik je altijd kan bellen. Dit geeft mij een veilig en fijn gevoel. “

Weet wat je kan verwachten

“ Ik kan me nog herinneren uit een eerdere LIVE ademsessie dat ik toen ook heel erg geëmotioneerd was en dat ik veel steun had aan de aanraking . Nu gingen mijn gedachten op hol. Het is goed om van te voren heel veel uit te leggen zodat je weet wat je allemaal kan verwachten. “

Contact met Wies

Zelf word ik heel blij van de ervaringen van mijn deelnemers. Deze online ademsessie heeft deuren geopend. Mensen die niet uit de regio ‘s-Hertogenbosch komen kunnen nu ook laagdrempelig mee ademen. Het was heel mooi om te zien dat de deelnemers deze online sessie zeer effectief vonden. De sleutel van ademen zit in jezelf niet in het middel waarmee het overgebracht wordt.

Vanaf dinsdagavond 2 juni zal ik om de week een nieuwe online ademsessie geven. Ik nodig je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Je bent welkom op 2 juni, 16 juni of 30 juni of je komt naar alle online sessies !  

Ben jij er bij?

Luchtige groet,

Wies

PS: Wanneer je een online ademsessie of straks een compleet online programma volgt bij mij, is er altijd een mogelijkheid tot contact als de ervaring iets te overweldigend wordt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.