Leer, ervaar en draag de methode uit

Ben jij een professional* die wil werken vanuit een bewezen methodiek?

Adem als medicijn

Meer en meer laat de wetenschap van zich horen wanneer het gaat over het belang van een gezond adempatroon.

Onze ademhaling is erg belangrijk in ons leven. Veel mensen ademen te hoog en te snel. Dit kan op langere termijn klachten veroorzaken zoals:

 • chronische hyperventilatie
 • Verhoogde spierspanning
 • teveel van het hormoon cortisol
 • hartkloppingen

* Ben jij die gedreven b.v. trainer, coach, therapeut, yogadocent of andere professional die meer wil weten over de adem?

Hoe ziet deze dag eruit?

 • Je krijgt informatie over de ademhaling en je gaat via verschillende ademhalingstechnieken je eigen adem ervaren.
 • Je krijgt opdrachten zodat jij de adem in kan zetten bij je klanten, coachées of voor jezelf.
 • Er zijn vele visies op het gebied van ademen. Er komen verschillende versies aan bod b.v. Max. Strom, Wim Hof Methode, Boteyko en nog veel meer…
 • Je krijgt een werkboek en we verzorgen voor een heerlijke lunch, hapjes en drankjes.  Dit alles op een prachtige locatie.
  Adem als medicijn

  Professionals die de training hebben gevolgd vertellen

  Wat een mooie training en leuk om de theoretische achtergrond, het werkboek en de oefeningen te hebben. Ik heb ontdekt dat ik het niet alleen kon en de aanraking van de ander helpt. Alleen kom ik er niet. Het is iedere keer weer vertrouwd, fijn, verwend en ik kon me overgeven. 

  Sophie

  Deelnemer aan training 'Adem als medicijn'

  Deze training voelde als een cadeautje aan mezelf. Na het altijd in dienst staan van anderen, voelde het vandaag als even echt voor mezelf. De ochtend bracht mij al veel veiligheid, de middag was de kers op de taart. Dank voor de kundige en professionele begeleiding. het voelt altijd weer als thuiskomen om bij jou, lieve Wies, een training of sessie te volgen. 

  Jacky

  Deelnemer aan training 'Adem als medicijn'

  ” De training was goed opgebouwd en er waren fijne trainers. Ik ervaarde een goede balans van theorie in het begin en daarna vooral veel ervaren en oefenen. Heel fijn. Het meest ben ik geraakt van wat er loskomt tijdens een verbonden ademhaling en de oefening waarin we naar elkaar kijken. Top! De sfeer was heel informeel en ik voelde me echt gezien op de momenten dat dat nodig was. Graag zou ik een vervolg training voor gevorderde doen. 

  Camiel

  Deelnemer aan training 'Adem als medicijn'

  Aantekening: deze aanbevelingen zijn origineel en volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De naam én de foto zijn daarom niet echt.