Individuele ademsessie

Heb je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Je weet niet precies wat er aan de hand is. Je hoofd maakt overuren. Je ademhaling zit hoog. Je hebt een gejaagd gevoel. Je hebt allerlei levensvragen en weet en voelt het antwoord niet.

Door jouw onbewuste ademhaling, bewust te maken ga je meer helderheid, rust, energie en balans ervaren. Ik kan je helpen.

INDIVIDUEEL TRAJECT

1 – 1 Ademsessies in bedrijven

ONLINE en LIVE

Herken je dit?

 • Je zit niet lekker in je vel
 • Je ervaart een grote werkdruk
 • Je bent de balans kwijt tussen werk en privé
 • Je mist momenteel je collega’s
 • Je kan je ongenoegen niet helemaal duiden
 • Je ervaart veel onrust
 • Je hoofd maakt overuren

Heb jij het idee dat je alles moeten kunnen snappen en dat je met je hoofd alle antwoorden vindt op levensvragen?
Het tegendeel is waar.
De antwoorden zitten in je lichaam.
Heb jij het gevoel dat je het contact met je lichaam kwijt bent dan kan ademen een hele krachtige tool zijn om weer lekker in je vel te zitten. 

Waar gaan we heen?

 • Meer lichaamsbewustzijn
 • Een gezond adempatroon
 • Meer inzicht in je huidige situatie
 • Meer balans

Hoe voel jij je daarna ?

 • Meer rust
 • Meer energie
 • Meer lichaamsbewustzijn
 • Vitaler
 • Gelukkiger
individuele sessies in bedrijven

Ervaringen van deelnemers

” Voor ik mijn 1 op 1 traject bij BREATHCOMPANY ging volgen had ik het gevoel dat mijn leven ok was. Toch had ik last van stress en buikklachten. Ik ademde heel hoog en snel en voelde me erg gejaagd. Diep in mij zat er ongenoegen en iets waar ik geen grip op kreeg. Na een aantal sessies ging ik meer contact krijgen met mijn lichaam en durfde ik weer te gaan voelen. Dit heeft me zoveel gebracht. Ik ben veel rustiger, heb meer inzicht gekregen in mijn leven, ik heb geen last meer van mijn maagklachten. Ik sta weer in contact met mezelf. Een aanrader! 

Pieter

Rabobank

Aantekening: deze aanbevelingen zijn origineel en volledig waarheidsgetrouw beschreven. Desalniettemin bescherm ik graag de identiteit van mijn cliënten. Ik wil graag dat iedereen zich helemaal veilig voelt bij mij, om zo toe te werken naar het beste resultaat. De naam én de foto zijn daarom niet echt.