verwendag voor je bedrijf

GROEPSESSIES

VERWENDAG VOOR JE BEDRIJF

coaching, ademen, yoga, culinair genieten

Wil jij je team, collega’s of klanten een ontspannende, inspirerende dag aanbieden? Op een prachtige locatie in de natuur verzorg ik samen met een topcoach en yogadocente een interactieve dag.

De kracht van ademen – Wies van Beek

Wist je dat je door bewust te ademende stress vermindert en je energie verhoogt? Wanneer je langdurig te hoog en te snel ademt kost dit erg veel energie. De ademhalingsspieren worden chronisch overbelast. Dit kan pijn in nek, rug en schouders veroorzaken. We zijn vaak druk, ademen hoog en zitten veel in ons hoofd. Herken je dit? Via verschillende ademhalingstechnieken breng ik je lichaam, geest en spirit meer in balans.

Inspirerende topcoach – Evelien van Es

Wil je zowel op persoonlijk als zakelijk vlak geïnspireerd worden? Evelien van Es is een zeer gedreven topcoach die mensen enorm inspireert. Evelien zorgt voor een interactief programma: op een prettige en inspirerende manier kom je snel tot de kern van je vraag. 

Yoga zorgt voor balans – Sophie Tops

Over het algemeen zitten we teveel en bewegen we te weinig. Steeds vaker wordt het volksziekte nummer één genoemd. Yoga is een gezonde manier om meer lichaamsbewustzijn te krijgen. Sophie Tops is een ervaren yogadocente die precies aanvoelt wat je nodig hebt.

Programma

In de ochtend behandelen we een thema wat leeft in je bedrijf. Waar wil je samen over sparren? ’s Middags staan ademen, yoga en meditatie centraal.

Een verwendag in je bedrijf geeft:

  • Inzichten en inspiratie
  • Nieuwe kennis en ervaring
  • Ontspanning: spanning en stress wordt verminderd
  • Meer focus, rust en energie

Meer informatie

Wil je een verwendag in je bedrijf ervaren? We komen graag bij je langs met meer uitleg. Neem gerust contact met me op! Of stuur een e-mail naar info@www.breathcompany.nl/test/bc.