TESTIMONIALS​

“Ademen voelt voor mij als intensief lichaamswerk. Het voelt diepgaand. Alles wat ik voel is ok en dat kan elke keer anders zijn. Het is precies wat er is op dat moment. In de ademsessie van Wies zit een duidelijke opbouw die op een heel prettige,  veilige en begrensde manier begeleid wordt door haar. Ik raak me steeds meer bewust van mijn lichaam en kan met behulp van de adem ontladen wat me elke keer weer een bevrijd gevoel geeft.”

Liesbeth van Heijnsbergen, Kindertherapeut

Al een jaar lang volg ik de ademcirkel bij Wies. Om de week 1.5 uur ademen. Dit is voor mij lifechaning geweest. Ik was een zware burn-out terecht gekomen en kon niets meer. Wies maakte mij attent op het feit dat ik totaal geen contact meer had met mijn lichaam. Ik luisterde niet naar mijn signalen. Er is zoveel veranderd in het afgelopen jaar. Ik kan mezelf weer voelen. Inmiddels ben ik weer aan het werk en geniet ik veel meer van het leven. Wat is ademen een mooie tool om weer contact te maken met jezelf.

Sophie, 32 jaar, Docent

“De ademsessie bij Wies was intens en veilig. Ik werd diep geraakt en was helemaal ontspannen na de sessie. Dit heeft me erg goed gedaan omdat ik een erg druk werkleven heb. De Adem is een krachtig middel om te ontspannen en energie te krijgen. Ik zou het iedereen aan willen raden die een druk leven heeft… Verder was alles top geregeld! Een mooie locatie, fijne mensen en een heerlijk verzorgde gezonde lunch.”

Jolanda Rizk, Managing director -​ www.parcbrusselsapartment.be  

Ik heb een ademsessie gevolgd bij Breathcompany. Dit werd gefaciliteerd door het bedrijf waar ik voor werk, een grote verzekeraar. Ik was nieuwsgierig maar ook sceptisch maar uiteindelijk positief verrast. Wat ik heb ervaren is een zeer diepe ontspanning aan het einde van de ademsessie. De kracht van de ademhaling is erg sterk.

Anoniem, HR director.