Over mij Wies van beek

OVER MIJ

Wies van Beek – Ademexpert

  • Professioneel
  • Warm
  • Veilig

Vele wegen leiden naar mijn droom

In mijn carrière heb ik verschillende paden bewandeld. Ik startte in het onderwijs waar ik les gaf in mode en commercie aan middelbare scholieren. In het bedrijfsleven werkte ik als sales en marketing manager. Mijn liefde voor schoonheid bracht mij richting interieurdesign. Later maakte ik een overstap naar media en werkte ik voor ELLE Wonen en LINDA. Prachtige banen, en toch voelde ik dat het tijd werd voor een nieuwe stap. Ik wilde mij volledig richten op mijn droom en mijn bedrijf: BREATHCOMPANY.

Wat een verademing!

Al eerder kwam ik via trainingen in contact met ademen. Ik was volledig gegrepen door de kracht van adem. Het is – letterlijk en figuurlijk – een verademing om te merken dat je na een ademsessie of ademtraining weer energie hebt, meer ontspannen bent of diepere emoties hebt losgelaten.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen gelukkiger en vitaler te maken. Dat je je onbewuste ademhaling bewust maakt ervaart wat dit voor je kan betekenen. Voor mij is deze ervaring van grote belang geweest. Ik heb alles losgelaten om deze missie te mogen leven. Ik gun dit jou of je bedrijf ook!