ademsessiegroepen

ADEMSESSIE GROEPEN

voor particulieren

Ademen is een natuurlijk medicijn. Het brengt meer balans in lichaam, geest en spirit. Gebruik je je adem op een bewuste manier? Dan ervaar je meer vitaliteit in je leven.

Ademkracht vermindert stress en verdubbelt energie

In een groepsademsessie ervaar je in korte tijd verschillende ademhalingstechnieken. Het kan als intens worden ervaren: je gaat de diepte in. Je ademt verbonden, zonder pauzes tussen de in- en uitademing. Je neemt veel zuurstof op en dit zet processen in je lichaam in werking. Je leert hoe je je ademkracht inzet, waardoor je meer gezondheid, energie, kracht, focus en ontspanning gaat ervaren. Je wordt meer bewust van je onbewuste ademhaling. Het kan zijn dat je bij onverwerkte emoties uitkomt: ik begeleid je in dit proces.

Kom van je hoofd in je lijf

Er zijn vele ademhalingstechnieken en ik laat je verschillende technieken ervaren. Van ontspannen naar heel krachtig en andersom. Ik geef je ook technieken mee naar huis waar je zelf mee aan de slag kunt.

Een ademsessie helpt om:

  • Spanning en stress te verminderen

  • Op een diep niveau te ontspannen

  • Een bewust en gezond adempatroon te ontwikkelen

  • (Onbewuste) emoties te verwerken

Kosten

Investering voor een ademsessie is € 55,00 (incl. BTW). Een ademsessie duurt 3 uur. 

Data

Wil je een ademsessie ervaren? Kijk voor een overzicht in de agenda. Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@www.breathcompany.nl/.